Abby van de Lobo Hoeve

"JANDRA"

 
 
 
s. 30.9.2014
 
 
 
Kasvattaja: Ralph Sweebroek, Alankomaat
 
 
 

Terveys:

välikuvissa 10.2. -16 kuvattu terveeksi.Eläinlääkärin arvio B/B tai B/C 0/0 ja selkä terve.
 
 
 
 

Tulokset:

 
 
 
 

Videot:

 
 
Jandra on aika mielenkiintoinen narttu,jolla on vahva luonne.Erittäin vietikäs ja varma koira,jolta toivoisin enemmän järkeä ja itsesuojeluvaistoa. Vahva halu omia asioita,eikä epäröi tulla päälle(tekee sitä myös epävarmuutta).Alusta alkaen oli irrotusongelmia,jotka ratkottiin kahdella pallolla,koska purressaan sulkeutui täysin omaan tilaan eikä sitä ollu helppoa saada pois sieltä.Kahdella pallolla toimii moitteetta.
Jandralla on todella vahva saalis,enkä ole edes halunnu ottaa vielä selvää sen toisesta viettialueesta.Neiti saa henkisesti kasvaa rauhassa ja käydään sen kanssa lähinnä jäljellä sekä tekemässä jotain tottistelua.Puruja voidaan harkita ehk joskus parivuotiaana vasta.
Jäljellä Jandra on itsevarma ja motivoitunut sekä maavainuinen.Tottiksissa jopa melko dominoiva ja vaativa,varsinkin päästessään saaliille.
 
Mitään tykkiä tästä ei kokeisiin tuu,mutta jos olisi mahdollinen jalostusnarttu tulevaisuudessa.Tämän vuoden puolella olisi tarkoitus viedä Jandra virallisiin kuviin ja terveys ratkaiseekin paljon tämän nartun tulevaisuudensuunnitelmista.Väikuvissa neiti oli riittävän terve jäädäkseen minulle.Toivotaan,että olisi terve myös virallisissa kuvissa.Veli,joka työskentelee rajalla,on syksyllä kuvattu terveeksi,niin kuin osa muistakin sisaruksista.
 
Kenelläkään ei ole ollut mitään allergioita taikka kutinoita.