Edita ze Zacpalova chovu

"DITA"

 
s.18.1.2012
 
Isä: ZPO1 ZW2 IP3 Jago Jipo-Me
 
 
Kasvattaja: Jiri Novotny, Tsekki
 
 
 

Terveys:

 
lonkat B/B
 
kyynärät 1/1
 
VA0 LTV0 SP0 
 
ei hammaspuutoksia
 
ei allergioita
 
 

Tulokset:

BH (Piia Raiskio ohjaajana)
 
 
 

Videot:

 
 
 
 
 
 
Dita niin rakas ja saman aikaisesti itse arvoitus.Erittäin hyvä hermoinen narttu,joka osaa olla tarvittaessa tulta ja tappuraa. En ole oikein koskaan päässyt tämän nartun pään sisään ja sen takia meillä on ollut ongelmia tottiksissa.Arjessa eikä muualla koskaan.
Dita oli pari kuukautta Raiskion Piian ohjauksessa,jotta saataisiin sille BH tehtyä tälle vuodelle(2016). Minun kanssa kun ei tuo yhteistyö oikein pelannut tottiksissa ja Piian kanssa selkeästi oli parempi. Sitä paitsi, minulla oli pari muutakin koiraa, joita ohjata BH:seen,joten päädyttiin tällaiseen ratkaisuun.Mitä lähemmäksi koetta päästiin, alkoi Dita tarjota samoja ongelmia myös Piian ohjaamana. Ei ole kyllä missään nimeessä helppo narttu ohjata tottiksissa, mutta se on vaan haaste ;)
Jäljellä Dita on ollut aina lahjakas ja luontaisesti maavainuinen.Puruissa se tykkää työskennellä paineessa ja vastaa hyvin kuormaan. Viettirakenteeltaan hyvin mielenkiintoinen narttu eikä mikään tyypillinen saksalainen vaan vanhan linjan tsekkiläinen.(henkisesti hitaasti kehittyvä) 
Aina ollut terve,ei kutinoina tai allergioita.Mahtava perhekoira ja haastava harrastuskoira.Tarkoitus olisi tämän vuoden puolella tehdä IPO1,mutta katsotaan löydetäänkö yhteinen sävell sen kanssa tottiksessa :)
BH on tälle vuodelle käyty suorittamassa hyväksytysti, Piia Raiskion ohjauksessa,iso kiitos siitä <3