Gaucho vom Rio Negro

"JAKI"

 
 
s. 17.9.2008
 
isä: SchH3 Mika von der Fasanerie
 
emä: SchH2 Aike von der Fasanerie
 
Kasvattaja: Ursula Ecker,Saksa
 
 
 

Terveys:

 
lonkat B/A
 
kyynärät 0/0
 
selkä VA0  LTV0  SP0
 
silmät ok
 
ei hammaspuutoksia
 
ei allergioita
 
 
 
 

Tulokset:

 
IP3,VPG2,TK1
 
SG (SPL Erikoistnäyttely)
 
 
 

Videot:

 
 
 
 
 
 
 
 
Luonteeltaan hyvin energinen ja vietikäs uros,joka kokemuksien kautta oppinut myös nauttimaan tilanteista sekä kyseenalaistamaan niitä.Hyvä aggressio ja saalis,ei pintaongelmia.Korkea työskentelyhalukkuus.
Nuorempana tavaraa oli sen verta paljon päässä,ettei pääkoppa pysynyt kiinni.Ja itseasiassa pidinkin Jakia pitkään huonoa hermorakennetta omaavana koirana,mikä osottautuikin näin vanhempana paljon parempi hermoiseksi kuin kuvittelin.Ehkä minun ohjaamisellakin oli osuutta asiaan ;)
Jaki tykkää työskennellä kentällä,mutta osaa myös tarvittaessa rauhoittua.Loistava harrastuskoira,joka yllättää vieläkin motivaatiollaan.
Jäljellä jaksaa tehdä töitä pitkiäkin  aikoja ja matkoja .Ajaa jälkeä luontaisesti maavainulla.Tottiksessa ja puruissa suurimmat ongelmat hallinnassa. Varsinkin kokeissa ja kisoissa koira oppinut hyvin ettei ohjaaja pysty puuttumaan.Joten näin kokeneella koiralla joutuu todella laittaa aivonystyrät töihin,että treenit tuottaisi myös kokeisiin onnistumisia.

Koko elämänsä aikana ollut terve koira.Ainoastaan yhden kerran sairastanut kennelyskää ja kerran ollut nielutulehdus,jotka tulleet tartuntojen kautta.Ei minkään näköisiä kutinoita tai allergioita.