Gustaw Progresja

"GUTEK"

 
 
s. 23.8.2013
 
Isä: SchH3 ZW1 IP3  Neck Connan Bohemia 
 
 
Kasvattaja: Miroslav Bienia,Puola
 
 
 
 
 

Terveys:

 
lonkat C/B
 
 kyynärät 0/0
 
selkä LTV1 SP0
 
ei hammaspuutoksia
 
ei allergioita
 
 
 
 
 
 

Tulokset:

BH
 
 
 

Videot:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gutek 1,3v.(tottis)
 
 
 
 
Gutek tuli minulle ikään kuin vahingossa Puolasta tuttavan kautta.Kun kävin pennun hakemassa,oli minulla jo valmiina sille sijoituspaikka.Valitettavasti jouduin miettimään asiaa uudestaan,koska pari minuuttia Gutekin kanssa riitti vakuuttamaan ettei tätä kaveria kannattanut päästä käsistä.Enkä ole saanut koskaan päätöstä katua.
Gutekin kanssa on ollut aina ilo tehdä töitä..En osaa selittää,mut sen kanssa meillä vaan toimii yhteistyö ja tuntuu olevan juuri mun käteen sopiva uros <3
 
Jo pikku pennusta pitäen,se oppi asioita tosi nopeasti,eikä tarvinnut montaa toistoa oppimiseen.Hyvä ruokahalu ja motivaatio yhdessä työskentelyyn riitti nopeaan etenemiseen.Kaveri eteni itseasiassa huomattavasti nopeammin asioissa kuin paljon energisempi ja aktiivisempi suunnilleen samassa iässä oleva pentu.
 
Gutek on luonteeltaan hyvin tasapainoinen uros,jolla on hyvä saalis ja aggressio kehittymässä.Jäljellä se on maavainuinen ja aktiivinen.Tottiksissa energinen,mutta keskittynyt ja maltillinen. Tällä hetkellä ajankohtana tottiksissa viretilan pysyminen koko suorituksen ajan.Gutek on vietikäs,mutta ei ole mikään kiihkeä koira.
 
Puruissa hakee luontaisesti täyttä puruotetta ja hallinta tulee tällä jossain vaiheessa kunnolla työnalle.Voisin kuvailla Gutekin puruissa puurtajaksi.Viettiä on vaan välill enemmän kun järkeä :p .
 
Miinuksena näen tässä koirassa ehkä tuon pinnoilla liikkumisen. Gutek reakoi selvästi eri pinnoilla kävelyyn ja varsinkin korkeuserot ovat vaikeampia käsitellä.Positiivisena asiana kuitenkin näen,ettei koira menetä työskentely halukkuuttaan vaikka vähän huippaakin ja toistojen kautta pystyy jo hyvinkin rentoutumaan. Itse näen pintaongelman lähinnä, ettei koira pysty luottamaan itseensä/ alustaan. Heti huomattuaan, ettei tässä käy kuinkaan pystyy toimimaan normaalisti. Jälkeläisillä ei ole ainakaan toistaseksi näkynyt kyseistä ongelmaa.