Uutiset 2018

 
14.2. Dita synnytti Ystävänpäivänä 4 kpl reipasta tumaan harmaata pentua! <3 Näistä ainakin 1 sijoitetaan yhteistyökykyiseen harrastavaan kotiin! :) Lisää tietoa ottamalla yhteyttä :)
26.1 Dita ultrattu tiineeksi :) Pentujen odotetaan syntyvän vko:lla 7.
23.1. Päivitetty Kotia etsivät-sivut
20.1. Päivitetty Araxksin terveystulokset. Kennelliitolta tullut päätös Lonkat A/A Kyynärät 0/1 ja LTV4 (ylimääräinen nikama). Ei haittaa harrastamista.SP lausunto tulee jahka koira täyttää kaksi vuotta. 
19.1. Päivitetty Koirat kotona-sivut
19.1. Päivitetty Kotia etsivät- sivut
 

 

Uutiset 2017

 
8.12.17 Päivitetty K oirat kotona -sivut  
2.12.17 Päivitetty  Kotia etsivät-sivut 

 

Uutiset 2016

7.9. Syksyn aikana tulossa muutama pentu ulkomailta.Jos etsit itsellesi harrastuskaveria ja yhteistyö kiinnostaa,ota reippaasti yhteyttä niin kerron enemmän ;) 
 
6.9. Jakin kanssa käytiin viikonloppuna Pajulahdessa Suojelun SM:ssä,joissa valitettavasti jouduttiin jättämään peli kesken Jakin sunnuntain aamun treeneissä ilmenevistä ongelmista. Jaki ei ollut koko viikonlopun aikana täysin oma itseensä vaikka molemmat osa-alueet(tottis ja jälki) aloittikin vahvasti( Tottiksessa suurimmat pisteet tiputti noudot joissa ilmeni hyppäämättömyys,mikä oli minullekin täysi yllätys.Jäljellä taas toisesta kulmasta vahvasti yli ja peli jäi siihen.). Koulutus on selvästi tuottanut tulosta ja olisi ollut hienoa päästä myös näyttämään sitä.Koiran terveys on minulle kuitenkin etusijalla niin kasvatuksessa kun harrastamisessa,joten purut jäivät meidän osilta väliin.Jaki jää tämän kauden jäkeen ansaitulle eläkkeelle suojelusta ja mahdollisesti jatkaa sukupolveaan muutaman pentueen verran :) Nyt aletaan keskittymään nuorisoon ;) Suurimmat kiitokset menevät Piialle, luottoapparille,ystävälle ja puruakalle sekä persiille potkijalle,you are the best. Ja tietenkin SAPISKA,kiitos!
 
18.7. Arakxs saapui viimein Suomeen!! Halvaksi tämä pentu ei missään nimessä tullut,mutta panostus kannatti,olen myyty <3 Kiitos kaikille apunsa antaneille! <3 
 
24.-26.6. Credofera's Kesäleiri!!Kiitos kaikille osallistuneille,oli mahtava nähdä ja vaihtaa kuulumisia :) Onnea myös Olympialaisissa pärjänneille Oonalle ja Urkille sekä Kunniamaininnan saaneille Anulle ja Avalle ja Sannalle ja Fasulle <3
 
5.6. Gaucho vom Rio Negro kävi hakemassa tänään vikalistan IPO3 luokassa ja anastamassa samalla lipun SM:hin :) Iso kiitos Piialle ja koko Sapiska-tiimille <3
 
20.2. Carzy Wolkar, Gustaw Progresja ja Edita ze Zacpalova chovu tänään BH hyväksytty!! Kiitos Piialle Ditan ohjaamisesta ja SPL Imatralle kokeen järjestämisestä!Onnea myös muille kokeen läpäisseille :)
 
10.2. Abby van de Lobo Hoeve välikuvattu luustoltaan terveeksi!! Myös Credofera's Agilis välikuvattu terveeksi!
 
20.1. Gaucho vom Rio Negro selkä virallisesti terve VA0, LTV0, SP0!!! :)
 
15.1. Edita ze Zacpalova chovu selkä virallisesti terve VA0, LTV0, SP0!!! :)
 
 
Uutiset 2015
 
16.12. Jaki kävi virallisissa selkäkuvissa,samalla otettiin kuvat muusta luustosta.Eläinlääkärin sanoin 7v.koira näyttää ikäsekseen harvinaisen priimalta <3 Ihanat uutiset <3 Nyt ootellaan vielä Kennelliiton lausuntoa :)
 
10.12. Dita kävi virallisissa selkäkuvissa,samalla kuvattiin muukin luusto.Eläinlääkärin mukaan näytti hyvältä,nyt ootellaan Kennelliiton päätöstä :)
 
6.12. Päivitetty koirien tiedot ja lisätty Sijoituskoirat/Jalostusoikeuskoirat
 
22.11. Ja niin "lensi" pesästä viimeinenkin pentu :) Simu teki lähtemättömän vaikutuksen Peteen omalla persoonallaan,joten parin viikon päästä lähtee Simu Kotkan suunnille harrastuskaveriksi :) Happy :)
 
17.11. Bonnie lähti uuteen kotiin.Kiitos Tuulialle perheineen tulevasta yhteistyöstä ja mahtavia hetkiä niin kotiin kun kentille!!! :)
 
14.11. Päivitetty A-pentueen tiedot; rekisteritiedot...Bonnielle ja Simulle etsitään uutta kotia.Lisätietoa ottamalla yhteyttä.Nartut energisiä ja vietikkäitä,mutta osaavat myös rauhoittua sisällä :)
 
4.11. Hyvät Uutiset Itävallasta! :) Nartulla alkoi juoksut joten odotetaan tärppipäiviä :) Tästä yhdistelmästä voi kysyä lisää ottamalla suoraan yhteyttä.Pennulle etsitään yhteistyökykyistä harrastavaa sijoituskotia.Yhdistelmästä odotetaan hyvähermoista ja työskentelykykyistä pentua :)
 
31.10. 2 kpl narttua vielä vapaana!!Toinen myydään jalostusoikeudella! :)
 
31.10. Plösö alias Fasu lähti uuteen kotiin Vantaalle!!Kiitos Sannalle perheineen luottamuksesta ja onnea taaperon kanssa!! :) 
 
13.10. Jos kaikki menee hyvin,Saksasta olisi tulossa pentu keväällä,jolle etsitään aktiiivistä sijoituskotia.Sijoituskodilta odotetaan aktiivisuutta,yhteityökykyisyyttä ja kokemusta sekä harrastuneisuutta!
 
8.10. Gutekin ja Cärzyn viralliset terveystulokset tuli...Gutek C/B 0/0 LTV1 ja SP0,Cärzy B/B 0/0 LTV1 ja SP0. Ei mikään juhlimisen paikka,koska odotin hiukan parempia,mutta näillä mennään.
 
17.9. Muutama pentu vielä vailla harrastavaa kotia :)  
 
17.9. Uudet sivut avattu!